Günaydın Mesajları ve Hediye Çiçekler

Üye Olun. İlk Alışverişe Özel İndirim : salonbitkileri2024

 

bitki ara sepet

Günaydın Mesajları


Günaydın Mesajları

 

Sevdiğiniz insanlara sabah uyandıklarında günaydın mesajları atarak güne mutlu başlamalarını sağlayabilirsiniz. Günaydın mesajları attığınız kişi sevgiliniz, arkadaşınız veya bir aile bireyiniz olabilir.

 

 Bir insana, bu kişi sevgiliniz olsun, aile bireyiniz olsun veya arkadaşınız olsun fark etmez, uyandığında günaydın mesajları atmak ona sabah uyandığımda da aklınızda o kişinin olduğunu hissettirmeniz anlamına gelir. Bu hem sizi hem de günaydın mesajları attığınız kişiyi oldukça mutlu edecektir.

 

 Sevdiğiniz kişilere sabahları atarak mutlu etmenizi ve kendinizi hatırlatmanızı sağlayacak bazı günaydın mesajları aşağıda derlenmiştir. Sonuç olarak yaşayan her canlı için yeni bir güne uyanmış olmak, hayatta olmak mutluluk kaynağıdır.

 

 Sevgiliye Atılabilecek Günaydın Mesajları

 

 Sabahın, çayının ilk yudum, kahvaltı tabağının ilk lokması kadar mükemmel olsun! Günaydın birtanem.

 

 Gülüşün güneş misali parlak. İnşallah cemalinde bir tebessüm ile kalkarsın ve benim dünyamı olduğu gibi tüm dünyaya ışık saçarsın. Günaydın.

 

 Hava kararınca seni düşünüp uykusuz, sabahın ilk ışığında ayaklanıyorum, o kadar aşığım ki... Günaydın birtanem.

 

 Her güne başladığımda sen aklıma geliyorsun ve yüzüme kondurduğun tebessüm tüm gün devam ediyor. Günaydın canım.

 

 Akşamüstü yıldızlara bakar seni tahayyül ederim, sabah olurken aklıma yine gelirsin, aslında gecem gündüzüm sensin, günaydın canım sevgilim.

 

 Hava kara bulutlu olabilir, ama seni düşününce yalnızca güneşli bir hava görüyorum. Her daim güneşimi doğuruyorsun. Günaydın.

 

 Seni sevmek güneşin doğması gibi, sana baktığımda kaldırımdaki buzlar eriyor sanki, her sabahım senin adınla başlar, senin güzelliğini düşünerek yaşanır tahammül edilir bu sabahlara sadece, günaydın.

 

 Güneş doğmadan uyanmak, sen hayatıma girene kadar beni üzerdi. Ama şimdi her gün doğduğunda seni görme sevinciyle uyanıyorum. Günaydın birtanem.

 

 Günaydın gül bahçem, orkide sepetim, tek cennetim, diğer yarım.

 

 Kalbimin diğer yarısını sana ayırdım. Öbür yarısını çocuklarımıza, size hemen kavuşmak için can atıyor kalbim. Günaydın hayatım.

 

 Gece asla sonsuza dek devam edemez. Güneşin doğması gerekir. Gece, gündüz ile konumunu paylaşmak zorunda ve sen güzel sevgilim, üzüntülü veya kederli bir geceye uyuduğunda o gecenin biteceğini unutma ve tebessüm et lütfen. Bak gün yine doğdu, Günaydın sevgilim.

 

 Günaydın kalbimin en güzel yoldaşı, seninle güneşe görmek ve selamlamak her zaman en paha biçilemez hediyedir bana.

 

 Sabahları yatağımdan kalktığımda vücudumu yataktan ayırmadan önce aklıma sen geliyorsun. Günaydın bebeğim.

 

 Kalbimizin birbiri için attığı bir güne daha uyandık sevgilim, güneş bizi birbirimize kavuştursun. Günaydın.

 

 Güzelliğin bir hayal misali, ellerin bir hayalin en muhteşem konusu, bugün de rüyamda seni gördüm, günaydın sevgilim.

 

 Aile Bireyleri ve Arkadaşlara Atılabilecek Günaydın Mesajları

 

 Hanenizden bolluk, ağzınızdan dua, yüreğinizden rahman ve resul sevgisi eksilmesin hiçbir zaman. Kalbinizin dilediği, gönlünüzden geçen her güzel dua hayal olmaktan, gerçek olması ümidiyle herkese hayırlı ve mutlu sabahlar dilerim. Günaydın.

 

 Güzelliklerin arkanızı bırakmadığı, sıkıntıların size uğramadığı harika bir gün dilerim. Günaydın.

 

 Arkadaşlıkların bitmediği, sevgilerin göçmediği, gözyaşlarının göz pınarını yakmadığı, tebessümlerin eksilmediği günler sizlerin olsun. Günaydın.

 

 Güneşin hep en tepede, paranın hep cepte, sevgi ve aşkın hep yüreklerde olduğu bir gün dilerim. Günaydın herkese.

 

 Mutlulukla süslenmiş günler, gönüldeki tüm mükemmellikler yaşamınıza ayna olsun arkadaşlarım. Hayırlı sabahlar.

 

 Arkadaşlar hadi kalkın yataklarınızdan, uyanın bakalım. Güneş bugün daha parlak daha canlı sanki. Ben de bugün her zamankinden daha harika bir gün geçirmenizi dilemek için Günaydın demek istiyorum.

 

 Gülümsemeyi unutma, bugün güneşe yine doğdu ve biz çok şükür güneşin doğuşuna şahitlik edebildik. Günaydın canım arkadaşım.