Ramazan Bayramı Mesajları ve Hediyeler

Üye Olun. İlk Alışverişe Özel İndirim : salonbitkileri2024

 

bitki ara sepet

Ramazan Bayramı Mesajları


Ramazan Bayramı Mesajları

 

Ramazan ayı tüm İslam aleminin kutladığı bir bayramdır. Bir aylık orucun ardından aile bireylerinin ve dostların birlikte yemekler ve tatlılar yediği üç gün süren bu güzel bayramda sevdiklerinize ramazan bayramı mesajları atmak onları çok mutlu edecektir.

 

 Bu ramazan bayramı mesajları sadece onları değil, onları mutlu ettiğiniz için sizi de mutlu edecektir. Ayrıca ramazan bayramı mesajları genellikle ramazan ayı ile ilgili mesajlar içerir. Bazen ayet ve ya Allah'ın sözleri de ramazan bayramı mesajları içerisinde kullanılabilir. Sevdiklerinize atmanız için aşağıdaki ramazan bayramı mesajları arasından seçim yapabilirsiniz.

 

 Ramazan Bayramında Atılabilecek Bayram Mesajları

 

 Ramazan bayramında yüzünüzden gülümseme, kalbinizden huzur eksik olmasın. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

 

 Şeker gibi bir Ramazan Bayramı geçirmenizi umut eder, dileklerinizin gönlünüzce kabul olmasını dilerim, iyi bayramlar.

 

 Bu bayram dua daha çok yapılmalı, bizi koruyan melekler de avucumuza çiçekler dökmeli, gönüllerimize rahatlık vermeli. Bayramların en hayırlısını diler, ramazan bayramınızı kutlarım.

 

 Eğer güzellik gerçekse insan yaşlandıkça anlar. Birlik ve beraberliği hissedeceğiniz, kardeşliği daha iyi anlayacağınız bayramlar nasip olsun inşallah, Hayırlı bayramlar.

 

 Ramazan bayramını heyecanla bekledik, çok özledik ve artık geldi. Ramazan bayramınızı kutlar, tüm milletimize sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim. İyi bayramlar.

 

 Ramazanda herkes bir olur, birlik olur. Sevdiklerinizle daha nice bayramlar geçirmenizi en içten şekilde diliyorum, iyi bayramlar.

 

 Dilerim en değerli hatırları paylaşır, her bayramda hatırlanırız. Bayramınızı kutlarım.

 

 Sofranıza afiyet, paranıza bereket, kararlarınız istikrar, yuvanıza muhabbet, Kalbinize merhamet, bedeninize sağlık dilerim, bayramınız mübarek olsun.

 

 İnsanın tecrübe ettiği Allah'tandır, ama kötülükler insan bilsin ki nefsindendir. Nefsimizi terbiye ettiğimiz bu ayımız mübarek olsun.

 

 Bayramlar, gönülde bir meltem ve barışın selamlanmasıdır bayramlar. Ramazan Bayramınızı kutlar, her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim.

 

 Bu üç şeye yaklaşma; Kul hakkı yemek, sana ihtiyaç duyan birine sırtını dönmek ve insanlara kötülük yapmak. Tüm Müslümanların bu mübarek ayda duaları kabul olsun, günahları af olsun inşallah. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

 

 Tüm evreni yaratan yüce Allah'a şükranlarımı sunarım. Ramazan Bayramı bolluk getirsin dilerim, Bayramınız mübarek olsun.

 

 Dilerim Allah bizim ve sevdiklerimizin her zaman doğru yolda olmasını sağlar. Hayırlı Bayramlar.

 

 Sevdiklerinize ve size kalplerinizde huzur ile neşe hissedeceğiniz bir bayram dilerim, hayırlı bayramlar.

 

 En beğendiğiniz cicilerinizi giydiğiniz, sevdiğiniz insanlarla tatlılar yiyip tatlı tatlı muhabbetler ettiğiniz bir bayram geçirin, hayırlı bayramlar.

 

 Çocukların oyunlar oynadığı, büyüklerin yüzünden tebessümün eksik olmadığı ve herkesin bir arada olduğu, özlemin kalmadığı bir bayram dilerim.

 

 Dilerim ağzınızdan tatlı sözün eksilmediği, çocukların ceplerinden harçlıkların azalmadığı bir bayram olur. Size ve ailenize Hayırlı bayramlar dilerim.

 

 En güzel bayram sevdiklerimizi gördüğümüz, onlarla sohbetler ettiğimiz bayramdır. Bayramı bayram yapan mutluluktur. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

 

 Varlığı şüphesiz ki sonsuz olan, en merhametli, adaletin temsilcisi Yüce Allah duaları geri çevirmesin. Ramazanda dualar Allah'ın katına iletilir, bu bayramda dualarınızın kabul olmasını dilerim.

 

 Yüce Allah'tan dilerim Ramazan Bayramı her eve, her gönle, huzur ve bereket getirir.

 

 Mübarek Ramazan ayını yüzlerde tebessümlerle uğurladık. Şimdi ellerimizi Allah’a açtık dua ediyoruz. Mübarek Ramazan Bayramında, dilerim Allah herkesin dualarınız kabul eder. İyi Bayramlar.

 

 Kalplerinize bol bol umut, yıllarınıza tatlı tatlı mutluluklar dolsun. Sevdikleriniz her zaman yanınızda olsun, yüzünüz ve tebessümünüz hiç solmasın. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

 

 Yüce Allah'a edilen küçücük bir dua, bir avuç sevgi, sıcacık bir söz bütün mesafeleri kısaltır. Gönüller bir olur, kalplerimiz nur dolar. Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.