Sevgiliye Doğum Günü Mesajları ve Hediyeler

Üye Olun. İlk Alışverişe Özel İndirim : salonbitkileri2024

 

bitki ara sepet

Sevgiliye Doğum Günü Mesajı


Sevgiliye Atılacak Doğum Günü Mesajları

 

İki sevgili için en önemli günlerden bir tanesi elbette doğum günleridir. Bir yaş daha büyüyen olgunlaşan sevgiliye doğum günü mesajı atmak, bu güne özel sözler söylemek her ilişkide çok önemlidir.

 

 Bugünün anlam ve önemli sevgiliye doğum günü mesajı atarken belli edilmesi gerekmektedir. Bu önemli günde, birlikte yaşlanmanın hayalini kurduğunuz sevgiliye doğum günü mesajı atmak bu günü daha da önemli yapar ve sevgilinizin kendisini önemli ve değerli hissetmesini sağlar.

 

 Kadın veya erkek fark etmeden sevgiliye doğum günü mesajı iki taraftan da beklenir çünkü bu günde hayatınızı birleştirmek istediğiniz kişi doğmuştur, bu da sizi daha mutlu eder. Ayrıca doğum günü sevgilinizin sizin için ne kadar önemli olduğunu ona gösterebilmeniz için size de bir fırsat doğurmuş olur o yüzden hediyesini vermeden önce sevgiliye doğum günü mesajı atmayı unutmamak gerekir.

 

 Sevgiliye Atılacak Doğum Günü Mesajları

 

 Gözlerimin gülme sebebisin, gülümsemelerimin nedenisin, kalbimin hızlı atmasının en güzel nedenisin. İyi ki doğdun ve iyi ki benimle birliktesin. Hayat kaynağım, canım sevgilim; mutlu yıllar.

 

 Sensizken sanki atmıyordu kalbim, senin varlığın benim en büyük hediyem. Doğum günün kutlu olsun, en kıymetlim.

 

 Benim bütün dualarım sensin ve bütün dualarım seninle. Allah bizi ayırmasın, mutlu yıllar. İyi ki doğdun sevgilim.

 

 Gülmek senin, yıldızlar gökyüzünün, mutluluk ikimizin olsun. Tüm kötülükler bizden uzak olsun. Doğum günün kutlu olsun hayatımın neşe kaynağı.

 

 Seninle büyümek ve her zaman yan yana bulunmak bana en güzel ve büyük hediye.

 

 Bugün senin doğum günün, mutluluk seninle birlikte her gün benim oldu.

 

 İlkbaharda canlanan doğa misali, nehirler ile deniz suyu misali, güneşin güzelleştirdiği papatya dolu bahçeler misali mutluluklar dolu bir yaş ikimizi bekliyor.

 

 Doğum günün kutlu olsun canım. İyi ki birlikteyiz, iyi ki benim sevgilimsin.

 

 Bu dünyada eşi benzeri olmayan bir mükemmellik varsa o da senin içindedir! Ömrünün bundan sonrası kalbinin mükemmelliği gibi olsun. İyi ki benimlesin, doğum günün kutlu olsun.

 

 Birlikte yaşayacağımız günler gözlerin misali bana umut veriyor. Kalbin de hayallerimiz gibi temiz olsun canım sevgilim. Her doğum gününü birlikte kutlamak bize nasip olsun, doğum günün kutlu olsun.

 

 Benim kalan hayatımda sadece sen varsan yeter bana, yalnızca bir tebessümün tüm huzursuzlukları bitirmeye yeter. Yeni yılının ilk anı kutlu olsun bir tanem, iyi ki doğdun, nice mutlu mutlu yıllarımıza.

 

 Varlığını tüm kalbimde hissettiğim an, sıkıntılarımı götürüp onların yerine şu ana kadar kimsenin yapamadığı o mutluluğu getirmeyi sağladığın için, yanımda seni hissettiğim için çok şanslıyım. İyi ki doğdun, doğum günün kutlu olsun.

 

 Seninle büyümek dolu olmayan bir defteri en harika şiirlerle doldurmak gibi heyecan vericidir. İyi ki doğdun bebeğim, seni çok seviyorum.

 

 Nereye baksam bil ki seni görürüm. Senden öncesini hatırlamam, seninle var oldum. Bütün hasretler seninle, bütün geleceğim seninle. Beni bende arama, ben artık senle var olmuşum. Doğum günün kutlu olsun dünya güzeli.

 

 Seni her gördüğümde ilk kez görür gibi heyecanla atarken kalbim, her ayrılık kalbimden bir şeyler damlatıyor. O kadar güzel bakıyorsun ki bana, bazen senin gözlerinden kendimi bile kıskanıyorum. İyi ki doğdun birtanem.

 

 Sevgilim, doğum günün kutlu olsun. Sevgini koyduğun, mükemmelleştirdiğin her dakika benim yaşama umudumsun. Sen benim en iyi dostum, arkadaşım, eşimsin bu yüzden de çok şanslı hissediyorum. En iyisiyse yaşam mücadelesinde, birlikte aldığımız bu engellerle dolu yolda, senin yanında olabilmemdir.