Yeni Yıl Mesajları ve Hediyeleri

Üye Olun. İlk Alışverişe Özel İndirim : salonbitkileri2024

 

bitki ara sepet

Yeni Yıl Mesajı


Yeni Yıl Mesajı

Her yeni yılda tüm dünyada insanlar birbirine yeni yıl mesajı gönderir. Yeni yıl mesajı iletmenin çeşitli yolları vardır. Nostaljik kutlamaları tercih edenler tebrik kartı veya kartpostal gönderirler. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte çeşitli sosyal ağlar yoluyla mesajlar atılabilir. Birde her sosyal ortama özel yeni yıl kutlama biçimleri vardır. Bunları gruplarına göre ayırarak yeni yıl kutlamalarında yepyeni alternatifleri sizlerle buluşturacağız.

Aile Bireylerine Özel Yeni Yıl Mesajları

Yeni yılda anne, baba, abi, abla, kardeş ve diğer akrabalar her zaman bir araya gelemeyebilir. Bu nedenle yeni yıl mesajı iletmek için çeşitli yollar kullanabilirsiniz. Aile için yeni yıl tebrikleri için öneriler;

Her yılın başında ailenin önemini ve kıymetini bir kez daha anlıyorum. Yeni yılınız kutlu olsun canım ailem.
Sevgi paylaştıkça çoğalır, sevginin paylaşıldığı en sıcak yuva ailedir. Bu yıl bir arada olamasak da kalbim her daim sizinle!
Yeni yılda sizden uzak oluşum sizi düşünmediğim anlamına gelmez. Kalbim ve sevgim her zaman siz sevdiklerimle!
Tüm güzelliklerin yaşanacağı mutlu ve bir arada olduğumuz bir yıl diliyorum sevgili ailem.
Yıl başı sevdiklerimiz ile bir arada olduğumuzda güzeldir. Yanınızda olamasam da sizi çok seviyorum biricik ailem.
İşte ailenize bu sevgi dolu yeni yıl mesajlarından birini ileterek onları uzakta da olsanız mutlu edebilirsiniz.

Sevgiliye Yeni Yıl Mesajı

Sevgiliniz ya da eşinizle ayrı geçireceğiniz bir yıl sizi üzmesin. Hemen ona her daim yanında olduğunuzu hissettirecek mütevazi bir hediye ve yanında yolladığınız bir not ile mutlu edin.

Canım sevgilim biricik eşim, bu yıl seninle ayrı geçireceğimiz ilk yeni yıl kutlamamız. Yanında olamasam bile sevgim her yerde seninle... Yeni yılda tüm kalbimle seni hasretle bekleyeceğim.
Sonsuz sevgimiz ayrı yerlerde olsak bile devamlı güçlü kalacak. Yeni yıl bize huzur getirsin hayatımın anlamı.
Sevgimiz bitmedikçe hasretimiz azalıyor aşkım, yeni yılın kutlu olsun. Birlikte nice yeni yıllara...
Badem gözlerin daima gülsün, sen hiç neşeni kaybetme biriciğim. Birlikte huzurlu ve keyifli bir yıl geçirmek dileğiyle...
Anılar biriktirdiğimiz muhteşem bir yılı geride bıraktıktan sonra yeni yılda yeni maceralara hazır mısın?
Seninle geçirdiğim aşk dolu yıllara bir yenisi daha ekleniyor sevgilim, iyi ki varsın!
Yeni yıl bize yeni güzellikleri sevgimizle harmanlayarak getirsin güzel gülüşlü aşkım. Seni çok seviyorum.
Günümün neşesi, yeni yılda da her günümü aydınlatmaya devam edeceğini bilmek ne güzel iyi ki benimlesin!
Yeni gün yeni umut, yeni yıl mutluluk demektir. Yanında olamasam da sevgim sevginle her zaman buluşuyor. İyi ki seninle yollarımız kesişti sevdiğim.
Uzaktaki sevgilinize yukarıdaki zarif ve sade mesajları yollayarak yeni yılını kutlayabilirsiniz.

Dosta Yeni Yıl Mesajları

Dostlarınız sizin en değerlilerinizdir. Yılbaşında onları hatırlamanız, sizin için değerlerini ifade eder. Dostlarınıza yollayabileceğiniz yeni yıl mesajları için öneriler şunlardır; "Sevgili dostum seni iyi ki tanıdım.

Yeni yılda dostluğumuzun daha çok pekişmesi dileğiyle", "iyi günde de kötü dünde de daima yanımda olan sırdaşım, can dostum.", "Dostluklar paylaştıkça gelişir, uzakta da olsak kalplerimiz bir mutlu seneler can dostum.", " En kıymetli dostumun yeni yılı tüm sevdikleri ile bol bol gülerek geçsin."

Arkadaşa Yeni Yıl Mesajları

Ortak amaçlar doğrultusunda (eğitim veya hobi kursları) bazı insanlarla bir araya gelir güzel arkadaşlıklar kurarsınız. Bazen de iş arkadaşlarınız olur onların yeni yıllarını kutlamak istersiniz. İşte böyle durumlar için önerilerimiz şunlardır; "Bu yıl harika bir iş ekibi olduk. Umarım yeni yılda da bir arada mükemmel işler başarırız.

Mutlu seneler dilerim.", Güzel arkadaşlığımızın yeni yılda da tüm hızla devam edeceğine inanıyorum. Sağlıklı ve mutlu seneler.", "Arkadaşlığımız gibi yeni yılda barış ve huzurun sağlandığı güzel günler bizimle olsun.", "Kocaman bir yıl bitti ve yenisi geldi. Dilerim neşe ve huzur bizimle olur tatlı arkadaşım.", "Hayat bize her zaman yeniliklerle geliyor. Bu yıl benim en güzel yeniliğim seninle tanışmam oldu. Bana kattıkların için sana çok teşekkür ederim. Yeni yılın kutlu olsun canım. ", "Sükûnet ve sevgi dolu bir yıl geçirmenizi dilerim."